Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Golf Paraplu

Uw medewerkers of relaties zullen zonder zorgen de regen trotseren als u kiest voor een golfparaplu bedrukken. De golfparaplu met logo zal zowel zakelijk als privé gebruikt worden en uw boodschap het gehele jaar communiceren. Een bedrukte golfparaplu zal worden meegenomen in de auto of in de golftas en verzekert dat uw doelgroep is voorbereid op een onverwachte weersverandering.  Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies als u vragen heeft over een golfparaplu bedrukken. 

Weergave:TegelsLijst

Golfparaplu bedrukken met uw logo of reclame

Een golfparaplu bedrukken met uw logo of reclame verzekert dat uw boodschap langdurig te zien zal zijn. Door het wisselvallige weer zal de bedrukte golfparaplu overal mee naartoe worden genomen. De golfparaplu met logo zal gebruikt worden door een brede doelgroep. Verenigingen kunnen golfparaplu’s bedrukken voor hun vrijwilligers, zodat ze nooit nat worden tijdens het coachen van hun pupillen. Een golfparaplu kan gemakkelijk worden meegenomen in de golftas, waardoor uw medewerkers of relaties zonder zorgen kunnen genieten van een ontspannend rondje golf. De golfparaplu met opdruk zal niet alleen gezien worden door uw eigen doelgroep en uw naamsbekendheid overal vergroten. De golfparaplu’s in ons assortiment zijn verkrijgbaar in één of dubbellaags en verschillen in stevigheid. De hoge kwaliteit golfparaplu’s zijn bestand tegen harde wind en voorkomt omslaan door een speciale wind doorlatende constructie. Als u specifiek op zoek bent naar een stevige paraplu kunt u kijken in onze categorie bedrukte Stormparaplu's. De golfparaplu’s verschillen in de gebruikte materialen, type handvat en grootte. Golfparaplu’s hebben gemiddeld een groot formaat en bieden zo optimale bescherming. De golfparaplu bedrukken kan op één of meerdere panelen. Een golfparaplu met opdruk op meerdere panelen zorgt ervoor dat uw boodschap over de gehele omtrek te zien zal zijn. Een full colour bedrukte golfparaplu laat uw reclame-uiting extra in het oog springen. De golfparaplu’s in ons assortiment zijn leverbaar in diverse kleuren en kleurencombinaties wat verzekert dat u een golfparaplu kunt bedrukken die aansluit bij de kleuren van uw organisatie of evenement. Een golfparaplu met logo zal uw bedrijf voor lange tijd onder de aandacht brengen. Kies de golfparaplu die het best aansluit bij uw wensen, selecteer het aantal, kleur en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Een golfparaplu bedrukken met uw bedrijfsgegevens zal door iedere doelgroep worden gebruikt en zorgt voor een continue vergroting van uw naamsbekendheid.

Golfparaplu bedrukken met logo
Door zijn grote oppervlak zal een golfparaplu met opdruk ervoor zorgen dat uw logo of tekst duidelijk zichtbaar is. Een bedrukte golfparaplu zal uw doelgroep niet alleen beschutten tegen regen maar ook tegen de zon. Tijdens een golfronde op een zomerse dag zijn de golfparaplu’s met logo vaak te zien. Door de uiteenlopende kleuren waarin de golfparaplu’s beschikbaar zijn en de diverse bedrukkingsmogelijkheden kunt u altijd een paraplu ontwerpen die aansluit bij uw wensen. Maak gebruik van de handige sorteerfunctie op onze website om een inzicht te krijgen in onze goedkope golfparaplu’s met logo of de snel leverbare golfparaplu met opdruk. Naast de bedrukte golfparaplu’s kunnen wij u ook van dienst zijn bij het leveren van een onbedrukte golfparaplu. Een golfparaplu bestellen kunt u al vanaf een kleine oplage van 5 stuks. Een golfparaplu met logo kan binnen 5 werkdagen geleverd worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Neem contact op met één van onze medewerkers als u vragen heeft over een golfparaplu bedrukken. Toch op zoek naar een ander type paraplu? Bekijk ons uitgebreide assortiment Paraplu’s en ontdek de vele mogelijkheden van een paraplu bedrukken als relatiegeschenk.