Pennen & Schrijfwaren

Schrijfwaren bedrukken 

Als u op zoek bent naar een functionele giveaway op een beurs of evenement dan heeft u met schrijfwaren en pennen bedrukken een prima product in handen. Pennen met opdruk zijn verkrijgbaar in iedere prijsklasse, van een goedkope pen bedrukken tot een luxe pen met logo. Bedrukte pennen zullen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Pennen bedrukken wordt ook vaak gedaan door verenigingen om ze te verkopen of de vrijwilligers te verrassen met een balpen met opdruk. De pennen met logo kunnen worden ingezet voor een brede doelgroep. De meeste pennen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en kleurencombinaties. Met kleurencombinaties wordt bedoeld dat de verschillende onderdelen van de pen in een kleur naar keuze kan worden samengesteld. De bewerkingstechniek waarmee uw logo of tekst kan worden aangebracht is afhankelijk van het materiaal van de pen. Bij metalen pennen kan uw logo bijvoorbeeld worden aangebracht doormiddel van een lasergravure. Dit geeft de pennen met logo een luxe uitstraling. Steeds meer apparaten hebben een touchscreen functie en dit zorgt voor een toenemende vraag naar bedrukte Touchscreen pennen. Diverse pennen zitten standaard verpakt in bijvoorbeeld een doosje dat ook kan worden voorzien van uw reclame-uiting. In ons assortiment bevinden zich diverse Pennensets die veel gebruikt worden bij jubilea of om cadeau te geven aan speciale relaties.

Potloden bedrukken met logo

Naast de pennen met logo bevinden zich in ons assortiment schrijfwaren nog vele andere producten. Potloden bedrukken kan voor zowel volwassenen als voor kinderen en kan bij de gewone houten potlood of een vulpotlood. De bedrukte potloden zijn verkrijgbaar van een enkele potlood tot een complete set kleurpotloden. Met markeerstiften bedrukken heeft u een product dat op bijna ieder bureau prominent aanwezig is. Veel teksten worden nog op papier bekeken en gecorrigeerd en een markeerstift met logo komt hierbij goed van pas. Een notitieboekje bedrukken kan in meerdere formaten en vele verschillende kleuren. Combineer een notitieboekje met logo met een pen bedrukt met uw bedrijfsgegevens en u heeft een complete reclamedrager voor uw organisatie. Voor het achterlaten van een snelle notitie is een sticky note bedrukken een goede optie.

Snel en goedkoop pennen bedrukken

Of u nu kiest voor pennen bedrukken als giveaway of als luxe relatiegeschenk, bij ons vindt u altijd een pen die aansluit bij uw wensen. Voor ieder budget kunt u pennen met logo inzetten als promotiemiddel. Balpennen bedrukken als giveaway op evenementen of beurzen zal uw boodschap voor lange tijd overbrengen op uw doelgroep. Bedrukte balpennen zullen veelvuldig bij de hand worden genomen en uw reclame-uiting structureel overbrengen. Pennen met opdruk worden niet voor niets al jarenlang gebruikt in promotiecampagnes. Balpennen met logo zijn aanwezig op ieder bureau en in ieder huis wat meteen de kracht aantoont van dit product. Selecteer de pen die het best bij u past, kies het aantal, de kleur en de bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Maak gebruik van de sorteerfunctie op onze website om een overzicht te krijgen in goedkope bedrukte pennen of de snel leverbare pennen met opdruk. Ook voor pennen bedrukken in een kleine oplage zijn we u graag van dienst. Naast de bedrukte pennen kunt u bij ons ook terecht voor onbedrukte pennen. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft over pennen bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies.