Luxe Pennen

Metalen pennen graveren met uw logo of reclame

Laat metalen pennen graveren en u brengt uw logo of tekst in het materiaal aan. Een gegraveerde metalen pen met logo zorgt voor een slijtvaste weergave van uw reclame-uiting. De metalen pen graveren kan op meerdere posities naast de clip of op de houder. De mogelijke graveerposities zijn aangegeven op de productpagina. De metalen pennen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren. Hierdoor vindt u altijd een kleur die aansluit bij uw huisstijl. Een gegraveerde metalen pen geeft uw logo op subtiele wijze weer en zal door uw doelgroep dagelijks in handen worden genomen. Met metalen pennen graveren verzekerd u zich van een langdurige communicatie van uw reclameboodschap.

Metalen pennen graveren met logo

Laat metalen pennen graveren  met uw logo als giveaway op beurzen of evenementen of laat een luxe metalen pen bedrukken voor uw zakenrelaties. Als u op zoek bent naar goedkoop metalen pennen bedrukken hebben wij diverse mogelijkheden. Metalen balpennen zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren, waardoor u altijd een geschikte giveaway kunt vinden. Bedrukte metalen balpennen kunnen worden ingezet bij iedere doelgroep en zullen uw naamsbekendheid structureel vergroten. Een luxe metalen pen bedrukt met uw logo is een leuke blijk van waardering voor uw medewerkers of een persoonlijk geschenk voor uw zakenrelaties. Het voordeel van een luxe metalen pen is dat ze vaak geleverd worden in een doos, etui of koker. Bij de verpakking heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid deze full colour te bedrukken met uw logo of tekst. U heeft hiermee een complete reclamedrager in handen die uw organisatie een professionele uitstraling zal geven. Op de productpagina is vaak aangegeven welke kleur de pennen schrijven, bijvoorbeeld blauw- of zwart schrijvend. Het uiteenlopende design van de pennen zorgt ervoor dat iedere pen anders aanvoelt. Bij een metalen pen bedrukken heeft u veel keuzes en u kunt de pen volledig zelf samenstellen.

Snel en goedkoop metalen pennen graveren

Een metalen pen graveren met uw logo of tekst zal uw naamsbekendheid dagelijks vergroten. Een gegraveerde metalen pen is een populair relatiegeschenk dat in iedere branche gebruikt wordt. Of het nu gaat om een metalen pen bedrukken als giveaway of een luxe metalen pen graveren als persoonlijk geschenk, in ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een geschikte pen. Maak gebruik van de handige sorteerfunctie op onze website om een overzicht te krijgen van onze goedkope bedrukte pennen of snel leverbare pennen met logo. Heeft u dringend een bedrukte metalen balpen nodig? Wij kunnen binnen 3 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef een bedrukte metalen pen leveren, waardoor wij u kunnen helpen bij spoedbestellingen. Bedrukte of onbedrukte metalen pennen leveren wij vanaf een minimale afname van 25 stuks. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft over een metalen pen bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies. Toch op zoek naar een ander type pen? Bekijk ons volledige assortiment Schrijfwaren en laat u verrassen door ons ruime aanbod.