Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Multifunctionele pennen

Actief in het onderwijs of geef je regelmatig presentaties? Laat dan multifunctionele pennen bedrukken vanaf 0,44 per stuk bij 500 stuks. Voordelig en veelzijdig! De multifunctionele pennen die wij bedrukken zijn namelijk uitgerust met een touch pen, een lampje of zelfs een laser. Er is zelfs een multifunctionele pen waarbij jouw logo oplicht als een typisch ‘eureka’ moment!

Weergave:TegelsLijst

Multifunctionele pen bedrukken

Een multifunctionele pen bedrukken als giveaway tijdens een beurs of evenement? Dan zit je bij Bureka Promotions helemaal goed. Wij hebben namelijk de leukste gadgets als het op multifunctionele pennen aankomt. Laat bijvoorbeeld een pen met lampje bedrukken. Of ga voor een superhandige multifunctionele pen met laserpointer. Zo kun je zowel notities maken tijdens vergaderingen als op afstand jouw presentatie verduidelijken. Een perfect relatiegeschenk voor de zakelijke markt! Op zoek naar een iets speelser exemplaar? Dan kun je ook een 4 kleuren pen bedrukken met jouw logo. Hierbij wissel je tijdens het schrijven eenvoudig van kleur: zwart, blauw, geel of rood. Multifunctionele pennen bedrukken kan al vanaf 50 stuks! Daarnaast kunnen we ze op ieder gewenst adres leveren vanaf 3 werkdagen.

Bedrukte multifunctionele pennen

Bij Bureka Promotions kun je kiezen uit 20 verschillende bedrukte multifunctionele pennen. Daarnaast zijn ze precies aan te passen naar jouw wensen. De dop in een andere kleur als de multifunctionele pen? Geen probleem. Een full colour bedrukking rondom? Fixen we voor je! Dankzij onze in-house drukkerij kunnen wij de bedrukte multifunctionele pennen volledig customizen. Ook als deze niet op onze shop staat. Voor speciale verzoeken kun je het beste direct contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een mail naar info@bureka.nl met een duidelijke omschrijving en misschien zelfs een afbeelding van de bedrukte multifunctionele pennen die je zoekt. Binnen uiterlijk 24 uur nemen wij contact met je op om de opties te bespreken. Liever direct een antwoord? Bel ons dan op 0598 - 201722