Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Pleisters

Laat een van onze pleisterdoosjes (gevuld met pleisters) bedrukken met uw logo en geef deze aan uw personeel, bestaande en aan potentiële klanten. Een zeer attent en nuttig cadeau om in te zetten als relatiegeschenk.  Het komt te vaak voor dat we een pleister nodig hebben maar deze niet bij de hand hebben. U kunt dit probleem oplossen voor al uw relaties en tegelijkertijd reclame maken voor uw bedrijf.

Weergave:TegelsLijst

BEDRUKTE PLEISTERS

De pleisters zelf worden standaard om hygiënische redenen niet bedrukt, maar het doosje waar ze in zitten wel. Wilt u bedrukte pleisters? Dat is mogelijk bij een custom made productie. Dan worden ze tijdens het productieproces direct bedrukt waardoor dit op een hygiënische manier gebeurt. De pleisterdoosjes komen in verschillende uitvoeringen, verschillende maten en materialen. Ze zijn onder andere verkrijgbaar in karton en kunststof uitvoering. Als de pleisters die meegeleverd worden op zijn, dan kunnen de doosjes gewoon weer worden bijgevuld met nieuwe pleisters.

 

UW LOGO OF TEKST OP EEN PLEISTERDOOSJE

U kunt kiezen voor uw logo als bedrukking maar het is ook leuk om er een tekst op te laten bedrukken of beide. In veel gevallen heeft het doosje een groot decoratieoppervlak waardoor uw tekst en logo er gemakkelijk op kunnen. Breng uw boodschap over met een dit cadeau en zorg voor naamsbekendheid op een zorgzame manier.

 

VERSTUUR UW RELATIEGESCHENK PER POST

Omdat de pleister zeer compact en licht van gewicht zijn worden ze vaak per post verspreid onder relaties en collega’s. Zo kunt u met een klein cadeautje met lage kosten een zeer groot gebaar maken. Een pleisterdoosje met uw logo en bijvoorbeeld de tekst “take care” zegt genoeg toch? En hoe fijn en leuk is het voor de ontvangers om onverwachts per post een envelopje met uw geschenk te ontvangen?

Vindt u dit een heel leuk idee maar heeft u geen tijd om iedereen individueel een attentie toe te sturen? Geen probleem want ook hier kunnen wij u bij helpen. U kiest een artikel, u geeft aan wat de bedrukking mag zijn, u geeft ons de adressen door van de ontvangers en wij doen de rest! Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.