Petjes en Mutsen

Bedrukte caps, hoeden en mutsen zijn ideale relatiegeschenken

Bedrukte hoofddeksels zijn een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een grote groep mensen. Ze zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens een evenement of open dag. Bureka Promotions heeft een ruim assortiment aan hoeden, caps en mutsen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Er is ongetwijfeld een exemplaar dat aan uw verwachtingen voldoet. Caps, mutsen en hoeden met opdruk zijn enorm populair. Het is dan ook een zeer effectieve methode om uw bedrijf of merk te promoten.

Eenvoudig en snel uw relatiegeschenken bedrukken

Caps, hoeden en mutsen met uw logo zijn als een visitekaartje voor uw organisatie. Uw klanten worden regelmatig aan uw bedrijf herinnerd. Als u het perfect exemplaar gevonden heeft, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. U ontvangt op korte termijn een vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van relatiegeschenken en give aways.

Bedrukte bandana’s bestellen

Bandana’s zijn functionele accessoires die goed van pas komen voor sporters en motorrijders. Een bedrukte of geborduurde bandana komt daarnaast het hele jaar van pas. Hierdoor is uw logo het hele jaar door zichtbaar. Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende materialen waaronder microfiber, 100% katoen, 100% polyester of een mix van katoen en polyester.


Caps bedrukken voor uw evenement

Een bedrukte pet is een leuk geschenk voor jong en oud. Dit artikel wordt regelmatig ingezet om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten. In ons assortiment hebben wij vele soorten caps die wij kunnen bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan de bekende trucker cap, de 5 panel cap of een baseball cap. Deze artikelen kunnen wij bedrukken of borduren met uw logo zodat uw reclame-uiting altijd goed zichtbaar is. Wij leveren caps in diverse maten aan dus ongeacht de leeftijd van uw doelgroep kunt u bij ons terecht voor bedrukte caps! 

Hoeden bedrukken of borduren?

Zoekt u een leuke hoed die u kunt bedrukken voor een bedrijfsfeest, evenement of beurs? Bekijk dan ons ruime assortiment op onze website. Wij bieden hoeden aan in zeer uiteenlopende kleuren en modellen aan. Vrijwel elke hoed kan worden bedrukt met 1 tot 4 kleuren en diverse artikelen kunnen zelfs full colour worden bedrukt.

Mutsen borduren

Mutsen zijn zeer geschikt om in te zetten als relatiegeschenk tijdens de koude wintermaanden. Laat dit artikel borduren met uw logo en u heeft een luxe en bruikbaar geschenk om uit te delen. Natuurlijk kunt u dit ook buiten de wintermaanden inzetten voor klanten die graag zelf de kou op zoeken. Zo is uw reclame-uiting overal goed zichtbaar.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het bedrukken van caps, hoeden en mutsen als relatiegeschenk is een effectieve methode om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Vanzelfsprekend kunt u alle promotionele producten ook onbedrukt kopen via Bureka. Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.