Reclame

Reclame borden

Reclameborden, beachvlaggen en rolbanners zijn effectieve manieren om de aandacht van potentiële klanten te trekken en je merk of boodschap te promoten. Bij Bureka Promotions kun je terecht voor het bedrukken van deze promotiematerialen.

Reclameborden zijn er in verschillende maten en materialen. Zo kun je kiezen voor een PVC- of aluminium bord, afhankelijk van waar je het bord wilt ophangen. Een PVC bord is geschikt voor binnengebruik, terwijl een aluminium bord ook geschikt is voor buitengebruik. Een reclamebord kan worden bedrukt met een logo, tekst of afbeelding naar keuze. Dit maakt het een perfecte manier om jouw bedrijf te promoten bijvoorbeeld langs de weg of aan de gevel van een bedrijfspand.

Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn een opvallende en mobiele manier om jouw bedrijf te promoten op evenementen en beurzen. De vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen, waaronder druppelvorm, rechte vorm en shark vorm. Een beachvlag kan worden bedrukt met een logo, afbeelding of tekst en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door het lichte gewicht en de eenvoudige montage zijn de vlaggen makkelijk te verplaatsen en op te zetten. Hierdoor zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld evenementen, beurzen of winkelcentra.

Rolbanners

Rolbanners zijn een draagbare manier om jouw boodschap te communiceren op evenementen of in een winkel. Een rolbanner kan worden bedrukt met een logo, afbeelding of tekst en is beschikbaar in verschillende formaten. De banners worden geleverd met een handige draagtas, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen naar evenementen en beurzen. Rolbanners zijn snel en eenvoudig op te zetten en zijn daarom ideaal voor mobiele promotie.

Bij Bureka Promotions kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardige promotiematerialen. Het bedrukken van de materialen gebeurt met de nieuwste technologieën en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast kun je altijd rekenen op een snelle en professionele service. Wil jij jouw bedrijf op een opvallende manier promoten? Dan zijn reclameborden, beachvlaggen en rolbanners de perfecte oplossing!