Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Chocolade

Wil je ook reclame maken met chocolade of jouw relaties in de watten leggen?  Wij hebben verschillende soorten chocolade met logo. Van luxe tot goedkoop en van bonbons tot smaakvolle relatiegeschenken. Loopt het water je al in de mond?  Bestel jouw chocolade met bedrijfslogo vandaag nog of vraag een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Chocolade bedrukken met logo

Bij Bureka Promotions kunt u verschillende soorten chocolade laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Wilt u uw medewerkers, klanten en/of zakenrelaties bedanken? Dan is chocolade altijd een goed idee. Bureka Promotions biedt u de optie de chocolade zelf te laten bedrukken of de verpakking van de chocolade te bedrukken. Een gepersonaliseerd chocoladegeschenk is een unieke én lekkere manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Verschillende soorten chocolade bedrukken

Chocolade is er in veel verschillende soorten en smaken. Wij werken uitsluitend met 100% UTZ Certified chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. U kunt ervoor kiezen bonbons te bedrukken met uw eigen logo. Deze bonbons zijn tevens verkrijgbaar in een mooie geschenkdoos. Wilt u liever een chocoladereep met een persoonlijke wikkel, ook dat is mogelijk en geen probleem bij Bureka Promotions. Mocht u er zelf niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

Daarom bestelt u bedrukte chocolade bij Bureka Promotions!

Wie vindt chocolade nou niet lekker? Bij Bureka Promotions zijn wij er in ieder geval dol op en maken wij graag voor u uw persoonlijke chocolade relatiegeschenk.

Bij Bureka Promotions  maken wij het u als klant graag makkelijk. We streven ernaar het bestellen van chocolade met logo zo eenvoudig mogelijk te maken. Want wees eerlijk; liever besteedt u niet te veel tijd aan het bestellen van promotieartikelen. Bij ons is bestellen een eitje. Met onze eenvoudige configurator stelt u uw chocolade met logo geheel naar eigen wens samen. U kunt direct online bestellen of eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u in uw klantaccount altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling.