Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Snoeppot

Een bedrukte snoeppot wordt door steeds meer en door steeds meer verschillende bedrijven ingezet. Blijf niet achter en laat ook een snoeppot bedrukken met uw eigen logo of uw bedrijfsinformatie. Hiermee komt uw bedrijfsinformatie namelijk op een laagdrempelige manier onder de aandacht van uw doelgroep. Vraag een offerte aan, of bestel gelijk eenvoudig op onze website.

Weergave:TegelsLijst

Snoeppot bedrukken met verschillende soorten snoep

Snoeppot bedrukken word gedaan door veel verschillende organisaties en voor veel verschillende doeleinden ingezet. Vaak met veel succes. Was uw eerste gevulde snoeppot ook een groot succes en wilt u daarom wederom bedrukte snoeppotten inzetten? Dan is het vaak eenvoudig en voor de hand liggend om dezelfde inhoud te kiezen. Wel eenvoudig maar daardoor niet leuker. Vandaar dat wij voor onze snoeppot veel verschillende snoepvullingen aanbieden. Zo kunt u met hetzelfde model snoeppot dus blijven variëren. 

In verband met hygiëne neemt de vraag naar snoeppotten met per stuk verpakte snoepjes toe. Zeker in de horeca en hospitality branche is de vraag naar dergelijke snoeppotten groot. Voor dit soort aanvragen hebben wij daarom een speciaal assortiment samengesteld. Denk hierbij aan pepermunt in eigen wikkel, snoepgoed in eigen wikkel en zuurtjes in eigen wikkel. Daarnaast hebben we ook een aantal vullingen die standaard in een wikkel zitten zoals: fruitlolly’s, fruit toffees, Wilhelmina pepermuntjes, Haagsche hopjes, Eclairs toffees, Napoleon kogels, cocktail mix en natuurlijk de Maomix en de Celebrations.

Snoeppot met logo

Snoeppotten bedrukken met logo
Een snoeppot kan op veel verschillende manieren bedrukt worden. Doordat de pot meestal op een prominentie plek op een bureau of balie staat, trekt uw logo direct de aandacht. De meest voorkomende bedrukkingstechniek is een bedrukte sticker op 1 of 2 zijden. Door het grote bedrukkingsformaat kunt u veel informatie communiceren. Naast de sticker is ook de doming sticker een vaak gekozen bedrukkingstechniek. Het principe is hetzelfde alleen is deze sticker voorzien van een krasvaste harslaag. Daarnaast plaatsen wij deze doming sticker vaak op het deksel. Wanneer uw voorkeur echter niet uitgaat naar een sticker is het ook mogelijk om middels een tampondruk direct op het deksel te drukken. Tot slot worden onze snoepblikken vaak met een full colour bedrukte wikkel rondom geleverd.    

Een promotieartikel met inhoud

Vaak wordt een promotieartikel gezien als een weggevertje dat eenmalig gebruikt kan worden en hierdoor uw organisatie maar korte tijd onder de aandacht brengt. Een snoeppot met opdruk is hier echter een uitzondering op. Wanneer de pot namelijk leeg is wil dit niet zeggen dat hij zijn functie verliest. Vaak worden ze namelijk opnieuw gevuld waardoor uw logo lange tijd onder de aandacht blijft. Het aantal keren dat uw pot opnieuw gevuld zal worden is sterk afhankelijk van de inhoud van de snoeppot. Ons assortiment bevat een hoeveelheid aan verschillende inhoudsmaten. Het kleinste potje heeft een inhoudsmaat van 0,19 liter en de grootste pot heeft een inhoudsmaat van 2,5 liter. Daarnaast zijn er natuurlijk veel snoeppoten met een inhoudsmaat die hier tussenin liggen. Hoe groter de pot, des te groter zijn de mogelijkheden met betrekking tot de vullingen.

Houdbaarheid
Wanneer u een snoeppot met opdruk weggeeft als relatiegeschenk of promotieartikel is het van belang dat u rekening houd met de houdbaarheid van het snoep. Wanneer u de potten namelijk niet direct uitdeelt kan dit op een later tijdstip misschien vervelende gevolgen hebben. De houdbaarheid van de meeste snoepsoorten die wij aanbieden bedraagt minimaal 12 maanden. Voldoende tijd voor de ontvanger dus om lang van uw geschenk te genieten.

Wanneer u een geschikte snoeppot heeft gevonden, maken wij met plezier een vrijblijvende offerte en een digitale impressie voor u. Hierdoor krijgt u vooraf een duidelijk beeld van hoe wij uw snoeppot bedrukken.