Meest verkocht in deze categorie:

Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bonbons

Bonbons bedrukken met jullie bedrijfslogo? Lekker bij de koffie , en een aangename verassing voor je klanten. Vraag een offerte aan , of informeer naar de mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst

Bonbons bedrukken

Bonbons bedrukken met jullie bedrijfslogo? Lekker bij de koffie , en een aangename verassing voor je klanten. Wij accepteren alle bestandstypen en zorgen ervoor dat ook jouw bedrukte bonbons smaken. Heb je geen vectorlogo? Dan zorgen wij dat het in orde komt. Sterker nog: wij verbeteren voortdurend ons druk- en orderproces, om onze klanten nog beter en sneller te kunnen helpen. Wil je bonbons laten bedrukken? Stuur jouw logo mee met jouw aanvraag en onze designers maken een mooi design voor je. Geheel vrijblijvend en gratis.

Bonbons relatiegeschenk

Op zoek naar bonbons relatiegeschenk? Sta je binnenkort op een beurs of wil je de lekkernij inzetten tijdens een evenement? Wij houden je volledig op de hoogte van het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Benieuwd naar relatiegeschenk bonbons? Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 0598-201722 of stuur een e-mail naar info@bureka.nl