Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdSnoepblikken

Op zoek naar een relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt? Laat gevulde snoepblikken bedrukken.  Heeft u specifieke wensen of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Snoepblikken Bedrukken bij Bureka Promotions

Op zoek naar een smaakvol relatiegeschenk? Laat snoepblikken bedrukken bij Bureka Promotions.Een leuk blik met allerlei soorten snoepgoed of koek, is een leuk geschenk voor verschillende gelegenheden. Wij hebben een ruim assortiment geschenk blikken, die allemaal voorzien kunnen worden van een personalisering. De verpakking van het blik is duurzaam en zal dus niet snel worden weggegooid. Wanneer het blik als relatiegeschenk leeg is kan deze dienen als een pennenbakje of een snoeppotje.

Bedrukte Blikken

De bedrukte blikken zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s bijvoorbeeld school of gereedschap. Een bedrukt blik kan onder andere gevuld worden met drop. Het blik met opdruk zal dan ook zeker in de smaak vallen bij uw relaties. Het blik dient dan eigenlijk als een snoeppotje waar u het drop uit kunt pakken.

Blikken met logo

Ook hebben de blikken met logo allerlei thema’s, zo is er bijvoorbeeld gereedschapsdrop in een gereedschapsblik of stroopwafels in een oud Hollands blik. Het blik met opdruk is dan ook zeer geschikt voor promotionele doeleinden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze medewerkers zullen contact met u opnemen.