Tassen

Tassen bedrukken als relatiegeschenk

Tassen bedrukken is een effectieve manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Door zijn functionele aard zal hij namelijk veelvuldig gebruikt worden. Hierdoor wordt uw ontvanger telkens weer herinnerd aan uw organisatie. Daarnaast komt uw reclame-uiting indirect ook bij een veel breder publiek onder de aandacht. Naast een hoeveelheid aan verschillende modellen en prijscategorieën zijn er ook verschillende bedrukkingstechnieken mogelijk.

Bedrukte boodschappentas
De bedrukte boodschappentas is nog altijd een erg populaire reclamedrager. Vaak worden deze tassen ingezet door de grotere supermarkten, maar ze zijn ook zeer geschikt voor andere organisatie. Deze tassen bedrukken wij op verschillende manieren. Uit voorraad worden de winkeltassen vaak middels een zeefdruk in 1 of meerdere PMS kleuren bedrukt. De traditionele shopper boodschappentas laten wij op maat maken in het Verre Oosten. Hierbij is het mogelijk om alle zijden in full colour te bedrukken.

Katoenen tas bedrukken
Een van de oudste promotieartikelen zijn de bedrukte katoenen tassen. Ze staan bekend om de ecru / bruine kleur en ze kunnen eigenlijk overal voor gebruikt worden. Naast de ecru kleur zijn ze tegenwoordig in veel verschillende kleuren leverbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit lange of korte hengsels. Hoewel de tassen vaak op elkaar lijken, kunnen ze erg verschillen in kwaliteit. De kwaliteit van katoenen tassen wordt uitgedrukt in grammage per m2. De kwaliteit ligt vaak tussen de 105 gr/m2 en 250 gr/m2.

Papieren tassen
Door het verbod op gratis plastic tasjes is de vraag naar papieren tassen met logo toegenomen. Het grote voordeel van onze papieren tassen is het grote bedrukkingsformaat. Omdat de tassen bedrukt worden voordat ze gemonteerd worden kunnen alle zijden bedrukt worden. Omdat de tassen in Europa geproduceerd worden kunnen wij ze vanaf 100 stuks al binnen circa 15 werkdagen leveren. Al onze papieren tassen met opdruk kunnen in 2 varianten geleverd worden, namelijk een kraft papieren tas en een luxe papieren tas. Beide varianten zijn in verschillende grammages leverbaar. Daarnaast is de luxe tas voorzien van een matte of glanzende lamineer laag. Om de tassen meer stevigheid te geven zijn ze voorzien van een 400 grams bodemversteviger. 

Promo rugzak
Onze promo rugzakken, ook wel rugzak met trekkoorden genoemd, zijn leverbaar in veel verschillende en vrolijke kleuren. Door het eenvoudige ontwerp zijn het de meest betaalbare tassen uit ons assortiment. De premium rugzakken zijn grofweg in te delen in 3 verschillende categorieën. Namelijk de non woven rugzakken, de katoenen rugzakken en de premium rugzakken van polyester. Al deze varianten kunnen uiteraard bedrukt worden en vaak zijn ze al binnen 5 werkdagen leverbaar.

Sporttassen en reistassen
U gaat op reis en neemt mee? Een sporttas of een reistas natuurlijk! Met een bedrukte reistas gaat uw logo de hele wereld over. Geef hem bijvoorbeeld cadeau aan uw medewerkers of aan de vertegenwoordigers van uw bedrijf. Of bedruk een sporttas en sponsor hiermee uw plaatselijk sportvereniging.  Twee verschillende doelgroepen en tactieken maar beide zijn zeer effectief.

Trolleys en koffers
Onze trolleys en koffers zijn zeer populair onder reisfanaten en reisorganisaties. De meeste modellen hebben een cabin size formaat waardoor ze als handbagage meegenomen kunnen worden in het vliegtuig.  De meest populaire trolley uit ons assortiment is de bedrukte sticker case trolley. De trolley is voorzien van een vinyl sticker met een plakgarantie van 4 jaar. De sticker heeft een formaat van 39 x 28 cm waardoor vrijwel de gehele voorzijde voorzien kan worden van uw eigen ontwerp. Naast een standaard ontwerp is het ook mogelijk om de trolley te voorzien van een personalisatie. Hierdoor geeft u dus een persoonlijk geschenk weg.  

Goedkoop tassen bedrukken
Voor ieder budget is er een promotionele tas met opdruk mogelijk. De goedkoopste varianten uit ons assortiment zijn de papieren tassen, de katoenen tassen, de non woven tassen en de premium rugzakken. Naast deze zeer betaalbare tassen met een logo, hebben wij ook een uitgebreid assortiment kwaliteitstassen. Denk hierbij aan sporttassen, reistassen, documenttassen, laptop tassen, rugzakken, trolleys en koffers. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het bedrukken.

Tassen bedrukken kleine oplage
De minimale afname voor een tas is sterk afhankelijk van het model, bijvoorbeel een schoudertas de kwaliteit en de bewerkingstechniek. Zo zijn onze trolleys met een bedrukking vaak al vanaf 10 stuks af te nemen. De minimale afname voor reistassen, sporttassen en documenttentassen bedraagt meestal 25 stuks. En de iets goedkopere tassen zoals, katoenen tassen papieren tassen en premium rugzakken hebben in de meeste gevallen een minimale afname van 50 of 100 stuks. Ook wanneer u dus niet zo’n grote organisatie bent of op zoek bent naar een tas voor een kleiner evenement, zijn wij u graag van dienst.

Heeft u niet direct een geschikte tas gevonden? Maar wilt u wel een tas bedrukken? Stuur ons dan uw wensen door en wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte tas met logo.