Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Plunjezak

Geef uw medewerkers of relaties een origineel geschenk en laat een plunjezak bedrukken met uw logo of tekst. Een plunjezak met logo kan gebruikt worden bij veel gelegenheden en is door zijn grote inhoud geschikt voor het vervoeren van veel spullen.  Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft over plunjezakken bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Weergave:TegelsLijst
 • zakje ORGANIC

  zakje ORGANIC

  € 5,06
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • snel geleverd
  Goa jute plunjezak 16L

  Goa jute plunjezak 16L

  € 4,88
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • rugzak BEACH

  rugzak BEACH

  € 11,03
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • plunjezak ELEGANCE

  plunjezak ELEGANCE

  € 11,85
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Herschel Novel™ gerecyclede reistas 43 l

  Herschel Novel™ gerecyclede reistas 43 l

  € 99,99
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Plunjezak bedrukken met uw logo of tekst

Met plunjezak bedrukken zorgt u ervoor dat uw doelgroep altijd een tas met een grote inhoud beschikbaar heeft. De plunjezak met logo zullen het gehele jaar gebruikt worden, bijvoorbeeld tijdens het sporten of een weekend kamperen. De bedrukte plunjezak kan worden ingezet als relatiegeschenk door bedrijven. Ook bij sportverenigingen wordt de plunjezak met opdruk vaker gebruikt als cadeau voor de leden. Uw leden zullen de plunjezak gebruiken als ze naar uw vereniging komen en doordat de plunjezak bedrukt is met uw logo zullen ze altijd geassocieerd worden met uw vereniging. Door het grote bedrukkingsoppervlak zal uw logo of tekst gegarandeerd opvallen.

Plunjezak bedrukken als relatiegeschenk

Plunjezakken bedrukken zal uw naamsbekendheid vergroten bij een grote doelgroep. De plunjezakken in ons assortiment zijn leverbaar in verschillende groottes en modellen. De plunjezakken kunnen worden omgehangen via een koord of een speciale, vaak verstelbare, schouderband. De plunjezakken zijn gemaakt van verschillende materialen zoals katoen, polyester of jute. Afhankelijk van het materiaal kan uw logo of tekst met uiteenlopende bewerkingstechnieken worden aangebracht. De plunjezak bedrukken kan in één of meerdere kleuren. Om uw plunjezak echt op te laten vallen kunt u kiezen voor een full colour bedrukte plunjezak. Een traditionele bewerkingstechniek is een plunjezak borduren. Plunjezakken hebben vaak een retro imago en door uw logo hier geborduurd op aan te brengen voegt u hier een extra dimensie aan toe. De mogelijke bewerkingstechnieken zijn per artikel aangegeven op de productpagina. Naast de verschillende technieken is het ook mogelijk de zak op diverse posities te bedrukken. De plunjezakken in ons assortiment zijn leverbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. U vindt dus altijd een plunjezak die aansluit bij de kleuren van uw huisstijl. Een plunjezak bedrukken kunt u inzetten als relatiegeschenk voor een brede doelgroep en zal door zijn grote inhoud veelvuldig gebruikt worden.

Plunjezakken bedrukken bij Bureka Promotions

Door het grote bedrukkingsoppervlak is een plunjezak bedrukken met uw bedrijfsgegevens een opvallende verschijning bij iedere gelegenheid waarvoor deze gebruikt wordt. Een plunjezak met opdruk zal het gehele jaar worden gebruikt en uw bedrijf continu onder de aandacht brengen. De bedrukte plunjezak is een praktisch relatiegeschenk waar uw doelgroep jaren plezier van zal hebben. Selecteer de plunjezak die aansluit bij uw wensen, bepaal het aantal, de kleur  en de bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. De plunjezakken in ons assortiment verschillen in prijs waardoor u voor ieder budget een geschikte plunjezak kunt vinden. Maak gebruik van de sorteerfunctie op onze website en krijg een overzicht in onze goedkope bedrukte plunjezakken en de snel leverbare plunjezak met logo. Ook voor het leveren van een onbedrukte plunjezak kunt u bij ons terecht. Wij leveren de plunjezak al vanaf een kleine oplage van 5 stuks. Bent u met spoed op zoek naar een plunjezak met logo? Na goedkeuring van de digitale proef kunnen wij de bedrukte plunjezak al binnen 5 werkdagen leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Neem contact op met één van onze medewerkers als u vragen heeft over plunjezak bedrukken. Als u op zoek bent naar een ander type tas kunt u ons uitgebreide aanbod bekijken in onze categorie Tassen