Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd

Boodschappentas bedrukken

Een boodschappentas bedrukken is al lang niet meer alleen weggelegd voor de grote supermarktketens. Bij ons kunt u namelijk al vanaf 10 stuks uw bedrukte boodschappentas bestellen. Daarnaast is de diversiteit in modellen, kleuren en materialen enorm. Voeg daar de vele verschillende bedrukkingsmogelijkheden aan toe en u heeft een doeltreffend promotieartikel met een duidelijke boodschap.

Weergave:TegelsLijst

Boodschappentas bedrukken voor in de winkelstraten

Met een bedrukte boodschappentas valt u extra goed op bij uw klanten en prospects. De boodschappentas met logo wordt bijna dagelijks gebruikt, waardoor uw logo onbewust in beeld komt bij verschillende mensen. Met een winkeltas met foto valt u op in de menigte en vergroot u uw bereik. Bedrukte boodschappentassen zijn tevens geschikte giveaways voor een open dag, een marketingactie of een beurs. Uw relaties kunnen echt van alles kwijt in de handige bedrukte winkeltassen. Uiteraard kunnen wij de boodschappentas bedrukken met uw logo, naam en/of andere originele tekst.

Van winkeltas met foto tot bedrukte boodschappentassen

In het brede assortiment vindt u altijd een relatiegeschenk boodschappentas die bij u en uw doelgroep past. Zo kunt u bijvoorbeeld een praktische opvouwbare boodschappentas bedrukken. Dit compacte tasje past eenvoudig in de handtas en wordt dus sneller meegenomen. Naast de opvouwbare boodschappentas relatiegeschenk kunt u ook kiezen voor papieren tassen en bedrukte katoenen tassen. Niet alleen zijn deze stevig dankzij het materiaal, ze gaan ook nog eens vele malen langer mee. Kortom, goed voor het milieu! U kunt alle tassen bij Bureka Promotions  laten bedrukken met uw logo en/of een originele tekst. Bent u opzoek naar een uniek geschenk? Verras uw relaties dan met een gepersonaliseerde handtas. Een handtas met foto of naam heeft een grote impact op al uw relaties.

Dé weggever tijdens het doen van boodschappen

Het niet zo verrassend dat de bedrukte boodschappentas een perfecte weggever is tijdens het doen van boodschappen, maar zo zijn er nog meer handige weggevers die het doen van de dagelijkse boodschappen net wat makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een handige kofferbak organizer voor het in- en uitladen van de boodschappen. Ook de bedrukte winkelwagenmuntjes is een ondenkbare giveaway. Veel supermarkten geven het muntje bedrukt met logo al weg aan klanten. Ook niet zo gek, want  de bedrukking van het logo komt bij iedere gebruik in beeld waardoor de naambekendheid wordt vergroot.

Uw bedrukte winkeltassen bestelt u gemakkelijk online

Een boodschappentas bedrukt met logo is eenvoudig te bestellen. U kiest online uw eigen boodschappentas en geeft tijdens het bestelproces aan hoe u deze wilt laten bedrukken. U ontvang altijd een digitale drukproef ter controle. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte tas eruit komt te zien. Wij zullen de boodschappentassen bedrukken na uw akkoord op de drukproef. Zo heeft u snel uw perfecte boodschappentas met opdruk in huis. Andere tassen online bestellen of een persoonlijk advies op maat nodig? Neem dan even contact met ons op.