Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Papieren Tas bedrukken

Laat papieren tassen bedrukken bij Bureka Promotions en vergroot uw naamsbekendheid bij een groot publiek. Na het verbod op gratis plastic tassen zijn bedrukte papieren tassen uitgegroeid tot een populair alternatief. Papieren tassen kunnen worden uitgegeven in bijvoorbeeld winkels en bij beurzen. Een bedrukte papieren tas als goodiebag zal ook na het evenement zeker gebruikt worden. In ons grote assortiment kunt u kiezen uit verschillende formaten, bedrukkingsmogelijkheden en papiersoorten. U kunt ook bij ons terecht voor onbedrukte papieren tassen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of laat u adviseren over de papieren tas die het beste bij u past.

Weergave:TegelsLijst

Papieren tassen bedrukken als relatiegeschenk

Papieren tassen bedrukken als relatiegeschenk in combinatie met producten die in de tas kunnen. Bij winkels zijn de papieren tasjes met logo erg in trek als vervanging van de gratis plastic tassen. Om een keuze te maken uit ons assortiment bedrukte papieren tassen is het allereerst belangrijk om te bepalen welk formaat de papieren tas moet hebben. Een kleine papieren wijn tas of een grote papieren A3 tas behoren allemaal tot de mogelijkheden. Het gewicht van het papier is bepalend voor de kwaliteit van de tas. Mocht u zwaardere producten uit willen geven in de tas of wilt u dat deze vaker gebruikt kan worden, dan adviseren wij u hiermee rekening te houden bij de keuze van het gewicht. Hoe hoger het grammage hoe beter de kwaliteit van de tas. De standaard papierkleuren van de tassen in ons assortiment zijn verschillend. De keuze voor welke kleur tas het best bij u past kan mede worden bepaald door de kleuren van uw logo of boodschap waarmee de tas moet worden bedrukt. Bedrukte papieren tassen kunnen in twee varianten worden besteld, namelijk een kraft papieren tas of een luxe papieren tas. Belangrijk onderscheidt is dat de luxe papieren tassen zijn voorzien van een matte of glanzende lamineer laag. Zowel de kraft papieren tassen als de luxe papieren tassen zijn verkrijgbaar in verschillende grammages.

Custom made papieren tassen
Wilt u de papieren tas volledig zelf samenstellen? In ons assortiment bevinden zich enkele tassen die u volledig naar uw persoonlijke wensen kunt samenstellen. Doordat de tas eerst wordt geprint en pas daarna in elkaar wordt gezet, zijn er geen beperkingen. Deze tassen kunnen aan alle zijdes worden bedrukt. Daarnaast kunt u ook nog een keuze maken uit welke hengsels deze tas dient te bestaan. Denk hier bijvoorbeeld aan katoenen of satijnen hengsels. De papieren tasjes met logo die u zelf heeft samengesteld zullen hiermee extra opvallen. De custom made papieren tassen zijn al te bestellen in een kleine oplage vanaf 100 stuks. Voor vragen over deze unieke tassen kunt u terecht bij één van onze medewerkers die u graag adviseren over de opties.

Papieren tassen bestellen bij Bureka Promotions
Bedrukte papieren tassen zijn een relatiegeschenk die uw naamsbekendheid bij een grote groep zal vergroten. Door de uitgebreide mogelijkheden om de papieren tas volledig naar uw wensen te ontwerpen zijn papieren tassen bedrukken een vaak gebruikt geschenk. De papieren tassen in ons assortiment zijn al leverbaar vanaf 5 werkdagen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of vraag advies aan één van onze medewerkers en vergoot hiermee uw naamsbekendheid met papieren tassen met logo.