Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Portemonnee bedrukken

Een portemonnee met logo is een handig artikel dat door vrijwel iedereen gebruikt wordt. Vele bedrijven en organisaties laten dan ook een portemonnee bedrukken voor hun zakenrelaties en medewerkers. De portemonnee met opdruk is leverbaar in diverse modellen en materialen.  Als u interesse heeft in een onbedrukte portefeuille kunt u ook bij ons terecht. Bekijk hieronder onze mooie collectie portemonnees en vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over portemonnees bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Portemonnee bedrukken als relatiegeschenk

Een portemonnee bedrukken is een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een grote groep mensen. Een portemonnee met logo is zeer geschikt om uit te delen tijdens een open dag of als cadeau bij een jubileum. Bedrukte portemonnees zullen dagelijks gebruikt worden en uw naamsbekendheid continu vergroten. De verschillende goedkope portemonnees kunnen worden ingezet als giveaway tijdens een beurs of evenement. Deze budgetvriendelijke exemplaren van bijvoorbeeld vilt of pvc zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren. In combinatie met een bedrukking kunt u de goedkope portemonnee bedrukt met uw logo volledig in uw huisstijl samenstellen.

Een sleutelbeursje bedrukken wordt niet alleen vaak ingezet als relatiegeschenk door autobedrijven of fietsenzaken. Door het kleine handzame formaat wordt het sleutelbeursje met logo veelvuldig gebruikt om mee te nemen in de handtas of jaszak. Een sleutelbeurs kan worden voorzien van uw bedrijfsgegevens door middel van een bedrukking, of bijvoorbeeld een debossing. Een sleuteltasje van leder voorzien van een blinddruk geeft het tasje een luxe en exclusieve uitstraling. Daarnaast geeft een blinddruk een slijtvaste weergave van uw logo. Zet een sleuteltasje bedrukken in als relatiegeschenk en u komt het gehele jaar onder de aandacht van uw doelgroep.

Een artikel dat steeds meer gebruikt wordt als portemonnee is een kaarthouder. Met een kaarthouder bedrukken sluit u aan bij deze trend. Steeds meer betalingen vinden via de bankpas of creditcard plaats en met een kaarthouder met logo speelt u hier handig op in. De meest veilige kaarthouders met opdruk zijn de RFID credit card houders, die de oplossing zijn tegen betalings- en identiteitsfraude. Voor een volledig overzicht van ons aanbod kunt u kijken in onze categorie Kaarthouders.

Natuurlijk kunnen wij ook de traditionele luxe portemonnee bedrukken. De portemonnee met logo is leverbaar in veel verschillende modellen en uitvoeringen. Geef de portemonnee bedrukt met uw logo cadeau tijdens een jubileum van uw medewerkers of als geschenk aan uw zakenrelaties. De lederen portefeuille kan worden voorzien van een bedrukking, echter voor een exclusievere uitstraling kiest u voor een blinddruk. Met een blinddruk wordt uw logo in het leer gedrukt. Een portefeuille bedrukken met uw logo zal zeker door uw doelgroep worden gewaardeerd.

Snel en goedkoop portefeuilles bedrukken

Een portemonnee bedrukken met uw logo is als een visitekaartje voor uw organisatie. Wij hebben een mooie collectie portemonnees in diverse uitvoeringen en kleuren. Een portefeuille bedrukken is enorm populair. Met een bedrukte portefeuille verrast u de ontvanger met een mooi geschenk terwijl u op een leuke manier uw bedrijf onder de aandacht brengt. Uw klanten worden regelmatig aan uw bedrijf herinnerd met een portemonnee met logo. Door gebruik te maken van de handige sorteerfunctie krijgt u een overzicht in onze snel leverbare portemonnees met opdruk en onze goedkope bedrukte portefeuilles. Een portefeuille bedrukt met uw logo kunnen we leveren vanaf een minimale afname van 10 stuks en kunnen we leveren binnen 5 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef. Vraag vandaag nog een offerte aan, wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van een portemonnee bedrukken als relatiegeschenk.