Rugtas

Laat een rugzak bedrukken

Premium rugzakjes bedrukken
De goedkoopste en meest verkochte rugzakken uit ons assortiment zijn de bedrukte premium rugzakken. Deze tasjes kunnen door middel van een trektouw eenvoudig worden geopend en gesloten. Hierdoor worden ze ook wel rugzak met koord of trekkoorden rugzak genoemd. Door het minimalistische ontwerp zijn ze eenvoudig te produceren, hierdoor kunnen de kosten laag gehouden worden. Om deze reden kunnen wij ze zeer voordelig aanbieden en hier profiteert u als klant direct van. Onze premium rugzakken zijn grofweg in te delen in 3 categorieën, namelijk: de polyester premium rugzakken, de non woven premium rugzakken en de iets minder populaire katoenen premium rugzakken. Zowel de voorzijde als de achterzijde van deze tassen kunnen bedrukt worden.

Bedrukte backpack
Dagelijks zijn er vele mensen onderweg en op reis. Doordat het steeds eenvoudiger wordt om te reizen en de relatieve afstanden hierdoor korter worden, neemt de vraag naar reistassen toe. Een absolute topper in dit assortiment is de backpack rugzak. Wanneer u een dergelijke rugzak inzet als marketing tool reist uw logo en bedrijfsnaam de hele wereld over. Met een relatief kleine investering krijgt uw naamsbekendheid dus een enorme boost.  

Laptop rugzakken
Omdat niet iedere laptop hetzelfde is, zijn er uiteraard ook verschillende laptop rugzakken. Meestal zijn deze rugtassen niet alleen voorzien van een laptop compartiment maar zijn er ook nog vele andere functionaliteiten. Om uw laptop zo goed mogelijk te beschermen zijn de laptop of tablet compartimenten vaak gewatteerd. Omdat uw laptop een kostbaar bezit is sluiten wij geen compromissen omtrent kwaliteit. De beste materialen worden gebruikt en er wordt gestreefd naar een optimaal draagcomfort. Daarnaast zijn de rugzakken voorzien van verschillende vakken om ook uw kabels, smartphone en andere accessoires op te bergen. Een promotionele rugzak dus die van alle gemakken voorzien is.