Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Rugzak bedrukken

Een promo rugzak is een betaalbare reclamedrager die uitermate geschikt is om uit te delen tijdens beurzen, evenementen en promotieacties. Een rugzak komt vaak van pas, de ontvangers zullen er dan ook regelmatig gebruik van maken. Natuurlijk kunnen we elke promo rugzak bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Bekijk hieronder het ruime assortiment promo rugzakken en vraag direct een offerte aan of neem contact op voor een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst

Een bedrukte rugzak

Een bedrukte promo rugzak met uw logo of bedrijfsnaam is een effectieve manier om bekendheid te geven aan uw bedrijf of merk. Bij ons vindt u een grote collectie rugzakken en tassen, waaronder kwalitatieve promo rugzakken in vele uitvoeringen en kleuren. Voor organisaties die waarde hechten aan een milieuvriendelijke levensstijl zijn er tevens eco promo rugzakken verkrijgbaar. Wij kunnen elke promo rugzak bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Hierdoor vergroot u eenvoudig de naamsbekendheid onder uw doelgroep.

Laat een rugzak bedrukken voor uw relaties
Een handige promo rugzak, voorzien van uw logo, is een visitekaartje voor uw organisatie. Bij elk gebruik wordt uw naamsbekendheid groter. Bekijk ons grote assortiment en vraag direct een offerte aan voor het model van uw voorkeur. Wij sturen u graag een passend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van bedrukte promo rugzakken als give away.