Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Duurzaam

Duurzaam

 

Stelt u zich eens voor: een betere wereld om in te leven. Een mooie, gezonde, niet-vervuilde wereld. Zo'n wereld wordt de onze als we gaan leven met respect voor de natuur en al haar natuurlijke rijkdommen door haar rijkdommen verantwoord te benutten, milieuvriendelijke producten te gebruiken en duurzaam te produceren. Wij bieden u de mogelijkheid om als bedrijf hier uw steentje aan bij te dragen. Kies daarom voor duurzame relatiegeschenken en laat uw klant zien dat u bijdraagt aan een betere wereld.

Weergave:TegelsLijst

Duurzame Relatiegeschenken Bedrukken

Duurzame relatiegeschenken bedrukken bestellen als relatiegeschenk. Duurzame relatiegeschenken zijn gemakkelijk met opdruk te bestellen. Groene relatiegeschenken vormen een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. Relatiegeschenken gemaakt van milieuvriendelijk materiaal kunt u online bestellen via onze website. Onze producten zijn herkenbaar aan het ‘ECO’ logo en daarmee weet u zeker dat deze artikelen met uiterste zorg op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd.  

Op zoek naar een bruikbaar en duurzaam relatiegeschenk?  Een ander duurzaam geschenk waarmee u ook iets teruggeeft aan de natuur zijn linnen zakjes met bloembollen. Dit artikel kan worden voorzien van een full colour label zodat uw reclameboodschap duidelijk zichtbaar is. Afhankelijk van het seizoen kunnen wij diverse soorten bloembollen leveren. Duurzame relatiegeschenken sluiten ook goed aan bij de ‘dag van de duurzaamheid’ op 10 oktober. Draag u steentje hieraan bij en geef uw relaties een milieuvriendelijk product.

Bedrukte eco USB stick, bedrukte solar charger, bedrukte klok op waterenergie, bedrukte energie bespaarder en bedrukte lanyards van gerecycled PET materiaal. Al deze duurzame relatiegeschenken zijn eenvoudig met opdruk te bestellen bij Bureka Promotions. Vanzelfsprekend kunt u deze relatiegeschenken ook onbedrukt kopen bij ons. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs.

Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies. Indien u de relatiegeschenken onbedrukt wilt kopen, dan is dit uiteraard geen probleem bij Bureka Promotions. Duurzame en groene relatiegeschenken kunt u goedkoop, eenvoudig en snel bestellen bij Bureka Promotions.