Meest verkocht in deze categorie:

Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Geschenken voor Pasen

Pasen is natuurlijk de tijd van de paashaas en het zoeken naar paaseitjes. U kunt uw organisatie dan ook niet beter onder de aandacht brengen dan met een chocolade paashaas of paaseitjes bedrukt met uw logo of reclametekst. Deel uw promotieartikelen tijdens Pasen uit aan uw zakenrelaties of klanten en creëer op een leuke en laagdrempelige manier een contactmoment. Voor een uitgebreid assortiment paasgeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u specifieke wensen of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Geschenken voor Pasen met logo

De paasperiode is een perfecte tijd om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten. Op een laagdrempelige en originele manier kunt u namelijk onder de aandacht komen van uw doelgroep, zakenrelaties en klanten. Geef bijvoorbeeld een chocolade paasei of paashaas met bedrukking van uw logo en bedrijfsgegevens cadeau. Of verstuur een custom made USB stick in de vorm van een paashaas of paasei naar uw relaties. Ons paasthema bevat verschillende originele artikelen waarmee u op een doeltreffende manier uw organisatie promoot. Denk hierbij aan chocolade paashazen, chocolade paaseieren of bloemenzaadjes. Al deze artikelen kunnen wij bedrukken met een tekst of logo. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt om in te zetten als promotieartikel.

Naast het geven van een chocolade paasei of paashaas is deze periode ook zeer geschikt om uw klanten of zakenrelaties te verrassen met een setje bloembollen in een bedrukt bloemenkratje. Afhankelijk van het seizoen wordt dit artikel geleverd met voorjaarsbloeiers of zomerbloeiers. Dit artikel wordt geleverd inclusief een full colour bedrukte sleeve zodat uw logo en bedrijfsgegevens prominent in beeld zijn voor de ontvanger.

Met chocola maakt u uw zakenrelaties zeker blij. Bestel bij ons nu eenvoudig chocolade in eigen vorm met een embossing op de voorzijde. Dit artikel wordt geleverd in een geschenkverpakking en kan dus ook worden gebruikt voor een mailing. Daarnaast kun je eenvoudig een chocolade paasei, paashaas, paaseitjes of een paashaas met chocolade eitjes bestellen en versturen naar je klanten en zakenrelaties. De ontvanger zal blij verrast zijn zodra ze dit geschenk in ontvangst mogen nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Het online bestellen van bedrukte paasgeschenken is bij Bureka Promotions erg eenvoudig. Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.