Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Lippenbalsem

Met een lippenbalsem bedrukken voorziet u uw medewerkers of relaties van een praktisch relatiegeschenk. Een lippenbalsem met logo beschermt en heelt droge lippen. Een bedrukte lippenbalsem zal zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden, wat verzekert dat uw reclameboodschap het gehele jaar gezien zal worden. De meeste lippenbalsems kunnen door hun kleine formaat makkelijk worden meegenomen onderweg. Een lippenbalsem met logo is een leuke give away op evenementen.  Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of  neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over een lippenbalsem bedrukken.

Weergave:TegelsLijst
 • snel geleverd
  Deale lipbalsem

  Deale lipbalsem

  € 0,18
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Lippenbalsem lanyard

  Lippenbalsem lanyard

  € 0,65
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Lippenbalsem stick duo met SPF

  Lippenbalsem stick duo met SPF

  € 0,85
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Lippenbalsem stick

  Lippenbalsem stick

  € 0,87
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Lippenbalsem bedrukken  

Een lippenbalsem bedrukken is een origineel relatiegeschenk dat door uw doelgroep zeker gebruikt zal worden. Een bedrukte lippenbalsem zal uw medewerkers of relaties het gehele jaar beschermen tegen droge lippen. Een lippenbalsem met logo is een persoonlijk geschenk dat door uw doelgroep zelf gebruikt zal worden. Dit maakt een lippenbalsem bedrukken tot een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergoten. De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in een stick, tube, bolletje of doosje. Daarnaast zijn enkele lippenbalsems verkrijgbaar in een sample kaart of display kaart, wat het mogelijk maakt uw boodschap te communiceren op een kaart en dit te combineren met een praktisch relatiegeschenk. Uw logo of tekst kan in verschillende bewerkingstechnieken op de lippenbalsem aangebracht worden. Een lippenbalsem bedrukt in full colour verzekert een goede communicatie van uw boodschap. Een lippenbalsem in een doosje kan bewerkt worden door middel van doming. Doming is een techniek waarbij een 3D-versie van het drukbeeld, bijvoorbeeld een logo, wordt gemaakt door middel van een halfronde vorm die zorgt voor een koepelvormige verhoging van de opdruk. Door het handzame formaat kan de lippenbalsem overal mee naartoe worden genomen. Bent u op zoek naar een give away tijdens een evenement of beurs? Een lippenbalsem bedrukken brengt uw boodschap over en beschermt uw doelgroep het gehele jaar. De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waardoor u de lippenbalsem volledig naar uw wensen kunt samenstellen.

Lippenbalsem bedrukken bij Bureka Promotions


Verras uw medewerkers en relaties en laat een lippenbalsem bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Een lippenbalsem met logo verzekert dat uw boodschap het gehele jaar gezien zal worden. De verschillende groottes van de verpakkingen garandeert dat uw boodschap altijd duidelijk kan worden weergegeven. De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in combinatie met de uiteenlopende bewerkingstechnieken verzekert dat er altijd een lippenbalsem is die aansluit bij uw huisstijl. Met behulp van de handige sorteerfunctie kunt u een overzicht krijgen van snel leverbare lippenbalsems en goedkope bedrukte lippenbalsems. Doordat wij lippenbalsems bedrukken tegen een laag tarief is dit een geschikte give away tijdens evenementen. Een lippenbalsem bedrukt is leverbaar vanaf 5 werkdagen. De minimale afname van lippenbalsems is 50 stuks. Naast een bedrukte lippenbalsem helpen wij u ook graag met het leveren van onbedrukte lippenbalsems. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Heeft u vragen over een lippenbalsem bedrukken? Neem contact op met één van onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat.