Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Zonnebrandcrème

Een zonnebrandcrème bedrukken met uw logo of tekst is een origineel relatiegeschenk voor zowel zomer als winter. Een zonnebrand met logo zal met plezier worden gebruikt tijdens een zomers dagje uit of een wintersportvakantie met familie of vrienden.  Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over zonnebrandcrème bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Zonnebrandcreme bedrukken bij Bureka Promotions

Bescherm uw medewerkers of relaties tegen de zon en laat een zonnebrandcreme bedrukken met logo. Een bedrukte zonnebrand spray zal veelvuldig worden gebruikt en is een functionele reclamedrager voor uw organisatie. Een zonnebrandcrème met logo is een persoonlijk relatiegeschenk dat gebruikt zal worden door de doelgroep waaraan u hem geeft. Uw boodschap zal dus gegarandeerd gezien worden door uw doelgroep en is hiermee een effectief promotiemiddel. Een aftersun met logo kan worden gebruikt als apart relatiegeschenk of in combinatie met een zonnebrandcrème of zonnebrand spray. In diverse sets zijn deze producten al standaard samengevoegd en voorzien van een verpakking. De verschillende tubes, spuitbussen en flessen waarin de zonnebeschermingsproducten geleverd worden kunnen in één of meerdere kleuren bedrukt worden. De meeste verpakkingen kunnen geheel rondom bedrukt worden, waarbij een full colour bedrukte zonnebrandcrème het meest in het oog zal springen. Op de productpagina kunt u direct zien welke bewerkingstechnieken mogelijk zijn en wat de kosten hiervan zijn. Bij sommige tubes is het mogelijk de kleur dop te bepalen, waardoor u de gehele tube aan kunt laten sluiten bij uw huisstijl. Een bedrukte zonnebrand is leverbaar in verschillende beschermingsfactoren en verpakt in diverse inhoudsvolumes. Als u op zoek bent naar een leuke give away voor uw zomerevent dan is een zonnebrand bedrukken een toepasselijk geschenk.

Zonnebrand met logo

Creëer uw eigen zonnebrand en laat een zonnebrand bedrukken met uw logo. Een bedrukte zonnebrand zal voornamelijk worden gebruikt tijdens de zomer, maar is ook een veelgebruikt product tijdens de wintersportvakantie. Uw zonnebrand met logo kan hierdoor het gehele jaar gebruikt worden en zal uw naamsbekendheid vergroten terwijl uw doelgroep beschermd is tegen de zon. Een zonnebrandcrème bedrukken is mogelijk door middel van een full colour rondom bedrukking, waardoor uw reclameboodschap gegarandeerd op zal vallen. Gebruik de handige sorteerfunctie op onze website als u op zoek bent naar goedkope zonnebrand bedrukken. Met spoedbestellingen kunnen wij u helpen doordat we binnen 5 werkdagen bedrukte zonnebrand kunnen leveren. Wij leveren uw zonnebrand met logo vanaf een kleine oplage van 100 stuks. Bij Bureka Promotions kunt u ook terecht voor onbedrukte zonnebrand. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen over uw zonnebrandcrème met logo. Voor vragen over een zonnebrand bedrukken kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.