Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Fidget Spinner

Fidget Spinners zijn enorm populair bij kinderen en zijn niet te missen op het schoolplein. Een Fidget Spinner met logo zal dagelijks gebruikt worden en uw naamsbekendheid continu vergroten. De producten zijn twintig jaar geleden bedacht in Amerika met als doel de concentratie bij kinderen te verhogen. Het kleine ronddraaiende speelgoed is inmiddels een enorme hype geworden. Bij Bureka Promotions bent u verzekerd van een snelle levering van uw Fidget Spinner met opdruk. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Weergave:TegelsLijst
 • snel geleverd
  Spin-It Widget™ met oplaadkabel

  Spin-It Widget™ met oplaadkabel

  € 0,70
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Fidget Spinner bedrukken met logo

Een Fidget Spinner bedrukt met logo wordt inmiddels door diverse bedrijven ingezet als promotieartikel. Dit populaire geschenk is een klein speelgoed dat in de handpalm past. In het midden zit een kogellager met drie uitstulpingen naar de buitenkant. De handspinner kan worden rondgedraaid door de duim en wijsvinger op de kogellager te zetten en aan één van de uitstulpingen een zetje te geven. De handspinners worden voornamelijk gebruikt door kinderen, maar worden ook door volwassenen gebruikt. Het product is namelijk niet als gewoon speelgoed ontworpen, maar als speelgoed voor hyperactieve of autistische kinderen. Volgens sommige onderzoekers kan het ook door volwassenen worden gebruikt om zich beter te concentreren. Natuurlijk worden de Fidget Spinners momenteel voornamelijk gebruikt als speelgoed. Met de Fidget Spinner kunnen, na enige oefening, diverse trucjes worden uitgevoerd. Hiervan zijn inmiddels talloze filmpjes te vinden op internet.

Een Fidget Spinner bedrukken kan op het middelste ronde gedeelte, een mooie en opvallende positie voor een logo. De Fidget Spinner met opdruk zorgt ervoor dat uw logo bij ieder gebruik onder de aandacht komt. Bij een bedrukte Fidget Spinner heeft u de mogelijkheid uw logo in één of meerdere kleuren aan te brengen. Voor de meest opvallende varianten kunt u kiezen voor een full colour bedrukking. Naast de diverse bedrukkingsmogelijkheden kunt u het artikel volledig aan laten sluiten bij uw huisstijl doordat deze in verschillende kleuren leverbaar is. 

Fidget Spinner bedrukken bij Bureka Promotions

Een Fidget Spinner met logo laat uw organisatie mee profiteren van het succes van dit product. Op de productpagina kunt u een keuze maken uit het gewenste aantal en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Ook als u op zoek bent naar een onbedrukte handspinner helpen wij u graag. De Fidget Spinner leveren wij vanaf een kleine oplage van 50 stuks. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bedrukte handspinner. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over een handspinner bedrukken? Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies over de mogelijkheden van uw Fidget Spinner met logo.