Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Frisbee

Met een frisbee bedrukken heeft u een leuke zomerse give away. Een frisbee met logo vergroot uw naamsbekendheid tijdens een zonnige stranddag of een vakantie met het gezin. Een bedrukte frisbee zal worden gebruikt door jong en oud waardoor dit product voor veel organisaties een interessant relatiegeschenk is.  Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over een frisbee bedrukken? Neem contact op met één van onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat.

Weergave:TegelsLijst
 • JURUA. Opvouwbare gooischijf/vliegende schotel

  JURUA. Opvouwbare gooischijf/vliegende schotel

  € 0,27
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Frisbee mini 100 mm

  Frisbee mini 100 mm

  € 0,40
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Crest gerecyclede frisbee

  Crest gerecyclede frisbee

  € 0,65
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Frisbee 210 mm met ringen

  Frisbee 210 mm met ringen

  € 0,95
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Frisbee 210 mm zonder ringen

  Frisbee 210 mm zonder ringen

  € 0,95
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Frisbee Bedrukken bij Bureka Promotions

Vergroot uw naamsbekendheid terwijl uw doelgroep geniet van de zomer en laat een frisbee bedrukken met uw logo of tekst. De bedrukte frisbee is een relatiegeschenk dat gebruikt wordt in de vrije tijd, waardoor dit product een reclamedrager is tijdens een ontspannen dagje uit met het gezin of met vrienden. Doordat de frisbee met logo veelvuldig gebruikt zal worden in een positieve omgeving zal uw organisatie ook op een positieve manier onder de aandacht komen. Onze frisbees zijn gemaakt van verschillende materialen. De materiaalkeuze is bepalend voor de bewerkingstechniek die op de frisbee kan worden toegepast. De nylon frisbee heeft als voordeel dat deze opvouwbaar is en wordt geleverd in combinatie met een opberghoesje. Zowel de frisbee als het opberghoesje kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst en vormen zo een complete reclamedrager. Een opblaasbare frisbee is een leuke variant en tevens een veilig alternatief voor de plastic frisbee als deze wordt gebruikt door kleine kinderen. Een andere veilige frisbee voor kinderen is de frisbee gemaakt van silicone materiaal. Dit zijn flexibele frisbees die makkelijk gevouwen kunnen worden. De traditionele frisbees zijn natuurlijk de plastic frisbees. Dit zijn stevige frisbees die gegarandeerd lang mee zullen gaan. Deze bedrukte frisbee verzekerd dat uw boodschap voor langere tijd gezien zal worden. Als u op zoek bent naar een ecologische frisbee met opdruk verwijzen wij u graag naar de plastic frisbee die is gemaakt van gerecycled plastic. De frisbees in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De uiteenlopende bewerkingstechnieken geven u de mogelijkheid een frisbee te creëren die volledig aansluit bij uw wensen. De frisbee bedrukt zal hierdoor altijd gerelateerd worden aan uw bedrijf of vereniging. De meest opvallende frisbee is de full colour bedrukte frisbee. U kunt dan een frisbee full colour bedrukken die over het gehele oppervlak is voorzien van uw boodschap.

Frisbee bedrukken bij Bureka Promotions
Een frisbee bedrukken is een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten voor een beperkt budget. Een goedkope bedrukte frisbee kunt u eenvoudig uitzoeken in ons ruime assortiment. Met een goedkope frisbee bereikt u met een kleine investering een grote doelgroep. De vele kleuren en verschillende bewerkingstechnieken verzekeren dat u altijd een frisbee met logo kan creëren die aansluit bij uw huisstijl. Bij Bureka Promotions kunt u al een frisbee bedrukken in een kleine oplage van 50 stuks. Een bedrukte frisbee kan al binnen 5 werkdagen geleverd worden waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij spoedbestellingen. Ook als u op zoek bent naar een onbedrukte frisbee kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website voor uw frisbee met opdruk. Voor verdere vragen over een frisbee bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers.