Vakantie

Reisbenodigheden bedrukken voor een koffer of tas

In ons assortiment heeft u diverse mogelijkheden voor een reisaccessoire met logo dat kan worden gebruikt voor uw koffer of tas. Een bagagelabel bedrukken zorgt ervoor dat uw doelgroep zijn of haar tas altijd terug kan vinden. Een kofferlabel met logo zal bij iedere reis weer onder de aandacht komen van uw relaties en uw naamsbekendheid structureel vergroten. Een bedrukte bagagelabel is verkrijgbaar in veel verschillende materialen en modellen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte kofferlabel in de vorm van een slipper. Dit kofferlabel brengt uw doelgroep al in vakantiestemming en zorgt ervoor dat ze hun bagage altijd zullen herkennen. Een andere mogelijkheid is een custom made bagagelabel te ontwerpen, geheel in uw eigen unieke vorm. Een kofferriem bedrukken verzekert dat de bagage zonder kleerscheuren op de plek van bestemming komt. De bagageriem bedrukken kan zelfs in full colour, waardoor de bedrukte kofferriem extra op zal vallen. Uw doelgroep zal zich nooit meer zorgen maken over het gewicht van de bagage met een bagageweger bedrukken. Een bedrukte bagage weegschaal leveren wij zowel digitaal als analoog. Door het kleine formaat kan de bagage weegschaal met logo worden meegenomen op reis. Een bagage weegschaal bedrukken is een origineel geschenk dat vaak gebruikt zal worden. Wilt u verzekert zijn dat de bagage van uw doelgroep veilig op de bestemming komt? Met een bagage slot bedrukken zal uw doelgroep niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Een bedrukt kofferslot zorgt ervoor dat uw medewerkers of relaties zonder zorgen in het vliegtuig stappen. Uw kofferslot met logo zal over de hele wereld gezien worden. Een kofferslot bedrukken is een persoonlijk geschenk en zal door de ontvanger zeker gewaardeerd worden.

Reisbenodigheden bedrukken voor onderweg


Om te verzekeren dat uw doelgroep uitgerust op de bestemming komt hebben wij diverse accessoires. Een nek kussen bedrukken kan worden gebruikt in de auto, bus of vliegtuig. Een opblaasbaar reiskussen bedrukt met uw logo zal tijdens een langere reis zeker gebruikt worden. Een reiskussen bedrukken kan zowel op het kussen als op de opberghoes. Het bedrukte reiskussen is hiermee een complete reclamedrager voor uw organisatie. Met een slaapmasker bedrukken kan uw doelgroep zich volledig afsluiten van de omgeving. Een slaapmasker met logo kan niet alleen gebruikt worden op reis maar kan ook thuis nuttig zijn. Voor een optimaal slaapcomfort tijdens de reis kunnen wij ook oordopjes bedrukken. Wilt u een reiskussen, slaapmasker en oordopjes met logo? Onze handige reis sets hebben deze producten in één pakket en u bezorgt uw doelgroep een rustgevende start van de zakenreis of vakantie. Om alle documenten van uw medewerkers of relaties veilig aan te laten komen kunt u een paspoorthouder bedrukken of een reisdocumentenhouder bedrukken. Kleding kan worden meegenomen in een bedrukte kledinghoes. Een kledinghoes bedrukken communiceert uw boodschap niet alleen op reis, maar kan ook thuis gebruikt worden.

Reisbenodigheden met logo voor op bestemming


Als uw doelgroep veel internationaal reist is een reisstekker bedrukken onmisbaar. Een bedrukte wereldstekker zorgt ervoor dat de laptop, tablet of mobiele telefoon altijd aangesloten kan worden. Het kunnen opladen van mobiele apparaten is tegenwoordig een primaire behoefte en met een reisadapter bedrukken speelt u hier handig op in. Een bedrukte reisstekker zal door veel doelgroepen worden gebruikt. Verzeker uw doelgroep van schone schoenen en laat een schoenpoets set bedrukken met uw bedrijfsgegevens. De bedrukte schoenpoets set kan makkelijk worden meegenomen op reis of gewoon thuis worden gebruikt. De schoenpoets set met logo is lekker compact en kan worden meegenomen in ieder koffer of tas. Voor een goede persoonlijke verzorging kunt u kiezen voor een bedrukte manicure set of een reistandenborstel met logo.

Reisbenodigheden bedrukken bij Bureka Promotions


Verras uw medewerkers of relaties en laat een reisaccessoire bedrukken met uw logo of tekst. Van een bagagelabel bedrukken tot een schoenpoets set met logo kunt u bij ons terecht. Naast de bovengenoemde artikelen kunnen wij nog veel meer reisaccessoires bedrukken. Bekijk ons assortiment, selecteer uw product, bepaal het aantal, kleur en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Met de sorteerfunctie krijgt u een overzicht van goedkope bedrukte reisaccessoires en snel leverbare reisaccessoires. Diverse goedkope reisaccessoires kunnen worden gebruikt als giveaway op evenementen. Bij spoedbestellingen helpen wij u graag met onze snel leverbare reisaccessoires met logo. Wij zijn u ook graag van dienst als u op zoek bent naar een onbedrukte reisbenodgheden. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Kan u geen keuze maken tussen een reiskussen bedrukken of een slaapmasker bedrukken? Onze medewerkers geven u graag een advies op maat bij de reisaccessoire die het best aansluit op uw wensen.