Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Voetballen

Een voetbal bedrukken kan uit voorraad al vanaf 5 stuks. Hierbij bedrukken wij uw logo op 1 paneel. Zeker in de aanloop naar een EK of WK voetbal is een voetbal met logo een doeltreffend promotieartikel. Naast onze ballen uit voorraad kunnen wij ook custom made ballen bedrukken. Wilt u deze echter inzetten voor een groot sportevenement? Dan moet u er vroeg bijzijn. De leveringstermijn bedraagt namelijk, afhankelijk van het transpost, tussen de 8 en 12 weken. Met een bedrukte voetbal brengt u uw logo op een originele manier onder de aandacht van uw doelgroep. 

Weergave:TegelsLijst
 • Libertadores voetbal maat 5

  Libertadores voetbal maat 5

  € 7,98
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Laporteria voetbal maat 5

  Laporteria voetbal maat 5

  € 7,98
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • snel geleverd
  Victory voetbal

  Victory voetbal

  € 11,76
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • snel geleverd
  Hunter voetbal

  Hunter voetbal

  € 15,52
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Ballen bedrukken uit voorraad

Een bedrukte bal uit voorraad heeft als voordeel dat hij erg snel leverbaar is. De meeste ballen kunnen wij namelijk al binnen 5 tot 7 werkdagen leveren. Daarnaast is een voetbal met logo uit voorraad over het algemeen een stuk goedkoper dan een custom made voetbal. Het nadeel van een voetbal met logo uit voorraad is echter het bedrukkingsformaat. Het is technisch namelijk niet mogelijk om over de naad van de verschillende segmenten te bedrukken. Het maximale bedrukkingsformaat is hierdoor vaak, slechts Ø 4 cm. Toch kunnen wij uit ervaring spreken dat een rond logo vaak perfect uitkomt op dit formaat. Heeft u echter een rechthoekig logo? Dan raden wij een van onze speciale modellen aan. Hierbij zijn twee segmenten naadloos met elkaar verbonden waardoor een bedrukkingsformaat 6 x2 cm gecreëerd is. Voorheen konden bedrukte ballen uit voorraad slechts in 1 kleur bedrukt worden. Door de technische ontwikkelingen is het bij ons ook mogelijk om middels een digitale transfer, een bal full colour te bedrukken. Helaas zijn we hierbij wederom gebonden aan het formaat van de segmenten.

Goedkope ballen bedrukken
De goedkoopste bedrukte voetballen uit ons assortiment zijn de opblaasbare voetballen en de bedrukte PVC ballen. De PVC ballen zijn leverbaar in 3 verschillende formaten namelijk: Ø 10 cm, Ø 16 cm en Ø 22 cm. Standaard worden de ballen op één positie bedrukt. Het is echter ook mogelijk om op 2 tegenover elkaar liggende posities te bedrukken of om het logo repeterend op de bal te plaatsen. Onze PVC ballen worden altijd opgeblazen geleverd. Hierdoor moet er rekening gehouden worden met een volumineuze levering. 

Custom made bedrukte ballen
Zoals eerder aangegeven zijn de bedrukkingsmogelijkheden voor voetballen uit voorraad beperkt. Bij een custom made productie is dit echter niet het geval. Hierbij worden alle panelen namelijk bedrukt voordat ze geassembleerd worden. Hierdoor is het mogelijk om de bal volledig all-over te bedrukken. Naast een eigen logo kunt u dus ook een geheel eigen ontwerp maken. Onze ballen worden gemaakt van PU kunstleder van de 1e klasse en ze zijn weekmaker en PVC vrij. Daarnaast zijn de ballen gemaakt zonder kinderarbeid en voldoen ze aan de Toy Safety Directive 2009/48/EC. Na het bedrukken worden alle segmenten met de hand aan elkaar genaaid. De ballen zijn al vanaf 100 stuks leverbaar met 6, 26 of 32 panelen. Het aantal panelen heeft een significante invloed op de uitstraling van de bal. Vandaar dat het van belang is om hiermee rekening te houden bij het ontwerpen van uw voetbal met logo.

Het meest voorkomende formaat voor custom made ballen met logo is maat 5 (circa Ø 23 centimeter). Daarnaast leveren wij ook ballen in maat 1 (circa Ø 15 cm), maat 3 (circa Ø 180 cm) en maat 4 (circa Ø 20 cm). Maat 1 kan hierbij gezien worden als een mini voetbal. 

Wanneer u dus voldoende tijd heeft, is het aan te raden om een custom made bal met logo te laten produceren. De mogelijkheden zijn namelijk groot en zo creëert u een unieke bal die perfect aansluit bij uw huisstijl. 

Overige opties voor een bal met opdruk
Naast een voetbal met opdruk kunnen wij uiteraard ook andere bedrukte ballen leveren. Denk hierbij aan bedrukte volleyballen, bedrukte rugbyballen, basketballen en retro voetballen met logo. Al deze ballen kunnen custom made gemaakt worden en hierbij zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. Voor een snelle levering kunnen wij de volleyballen en de rugbyballen met een bedrukking ook uit voorraad leveren. De leveringstermijn bedraagt hierbij slechts 5 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef.

Kiest u voor een bedrukte voetbal uit voorraad of een custom made productie? Wij verzorgen het gehele productieproces voor u. Hierdoor wordt zelf een custom made productie erg toegankelijk. Geef ons uw wensen door en wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies voor welke bal met bedrukking dan ook. Voor al uw aanvragen met betrekking tot sport gerelateerde ballen kunt u dus bij ons terecht. Maar zeker voor een voetbal bedrukken bent u bij ons dus aan het juiste adres.