Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Wijnglazen bedrukken

Goedkope wijnglazen bedrukken en daarna vergeven of gebruiken in uw eigen bedrijf? Dan bent u bij De Pennenboer helemaal aan het juiste adres. Niet alleen heeft u bij ons een ruime keuze uit veel verschillende wijnglazen, maar ook zijn wij gemakkelijk en op vrijblijvende basis te bereiken voor het stellen van vragen en het opstellen van offertes. 

Weergave:TegelsLijst

Verschil tussen rode en witte wijnglazen

 
Aan de hand van de vorm van het wijnglas weet je of het voor champagne, rode of witte wijn is. De vorm is ervoor om de smaak het beste te kunnen ervaren. Rode wijnglazen zijn groter en breder. Dis is omdat deze wijn complexer is van smaak. Door een wijde opening komen aroma’s beter tot hun recht. Glazen met smalle openingen zorgen ervoor dat de wijn langer koel blijft. Smalle glazen zijn vaak witte wijnglazen. Als laatste zijn er ook nog tulpvormige glazen. Deze zijn het best om Champagne uit te drinken. Door het hoge glas hebben de bubbels genoeg plaats.
 

Wijnglazen graveren

 
Bureka Promotions biedt verschillende soorten wijnglazen. Er is één onderdeel dat ze gemeen hebben en dat is de mogelijkheid tot graveren. Nadat je jouw ideale wijnglas hebt gekozen, is er online de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Dit kan een logo zijn, maar ook een persoonlijke tekst. Ideaal om weg te geven als promotieartikel of relatiegeschenk.
 
Wijnglazen bedrukken
 
Bureka Promotions is expert in het bedrukken van relatiegeschenken. Al jaren bedrukken wij de meest originele ontwerpen op onze artikelen. Zo ook op wijnglazen. De bedrukking is van goede kwaliteit. Zo goed dat de glazen zelfs vaatwasser bestendig zijn.
Tijdens het bestellen kies je het aantal glazen. Je bestelt bedrukte wijnglazen vanaf 24 stuks. Hierna lever je jouw ontwerp aan. Dit kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Kom je er niet helemaal uit of heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je verder om samen het mooiste wijnglas te ontwerpen.