Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Geursetje

Een geursetje bedrukken is een populair geschenk dat door veel mensen gewaardeerd wordt. Een bedrukte geurkaars is een mooie woonaccessoire dat zorgt voor een prettige geur in huis of op kantoor. Laat elk geursetje bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en vergroot zo op eenvoudige wijze uw naamsbekendheid.  Via de website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen of neem contact met ons op voor een advies op maat over geursetjes bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Laat een geursetje bedrukken 

Laat vandaag nog een geursetje bedrukken voor al uw zakenrelaties, klanten en medewerkers. Geef een geurkaars met logo cadeau bij bijvoorbeeld een jubileum, als eindejaarsgeschenk of op een speciale dag. Een bedrukt geursetje is leverbaar in diverse modellen en combinaties. Meest populair is de geurkaars met opdruk. Bedrukte geurkaarsen zijn beschikbaar in bijvoorbeeld een standaard rond blik, een hartvormig blik, in een glas, in een bamboo vezel bakje of in een bakje van aardewerk. Bij een geurkaars bedrukken kunt u daarnaast kiezen uit uiteenlopende geuren. Een bedrukt geursetje bestaat naast de geurkaars vaak uit wierookstaafjes, een wierookhouder of een kaarsenhouder. Er is ongetwijfeld een exemplaar dat aan uw wensen voldoet. Een geursetje bedrukken is een effectieve methode om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen van een grote groep mensen. Op de productpagina heeft u de mogelijkheid het gewenste aantal te selecteren, de kleur en bewerkingstechniek en ziet u meteen de prijs.

Een geursetje met logo voor uw relaties
Geursetjes bedrukken is een doeltreffende methode om uw relaties te verrassen en uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bedrukte geurkaarsen zijn leverbaar in diverse modellen en verschillende geuren. Geurkaarsen bedrukken is mogelijk vanaf een minimale afname van slechts 10 stuks. Een geursetje met logo kunnen wij leveren binnen 4 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef. Naast de bedrukte geursetjes helpen wij u ook graag met het leveren van onbedrukte geursetjes. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt of wilt u een persoonlijk advies? Neem contact op met één van onze medewerkers die u graag voorzien van meer informatie over geurkaarsen bedrukken.