Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Liniaal

Bij Bureka Promotions bieden we de mogelijkheid om linialen te bedrukken met uw eigen ontwerp of logo. Onze linialen zijn handig voor op kantoor, in de klas of tijdens het tekenen en meten. Of u nu een standaard liniaal zoekt of een liniaal met extra functies, wij hebben diverse modellen beschikbaar.

Onze linialen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Hiermee creëert u een uniek promotieartikel dat uw merk op een professionele manier onder de aandacht brengt bij uw klanten en relaties.

Bij Bureka Promotions staan we garant voor kwaliteit en snelle levering. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van linialen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Weergave:TegelsLijst

Liniaal bedrukken: een handig en effectief promotieartikel

Bij Bureka Promotions bieden we de mogelijkheid om linialen te bedrukken met uw eigen ontwerp of logo. Een bedrukte liniaal is een handig en effectief promotieartikel dat opvalt en uw merk op een professionele manier onder de aandacht brengt. Of het nu in de klas, op kantoor of tijdens het tekenen en meten is, een gepersonaliseerde liniaal wordt dagelijks gebruikt en herinnert uw klanten en relaties aan uw bedrijf.

 

Wij bieden diverse modellen linialen, van standaard modellen tot linialen met extra functies zoals een rekenmachine of waterpas. Onze linialen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Door uw liniaal te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan maakt u er een uniek promotieartikel van dat uw merk op een professionele manier onder de aandacht brengt.

 

Personaliseer uw liniaal met uw bedrijfslogo bij Bureka Promotions

 

Het bedrukken van linialen is een voordelige manier van promotie die zichzelf terugverdient. Onze linialen zijn al verkrijgbaar vanaf kleine aantallen en worden bedrukt met hoogwaardige inkt, waardoor de opdruk lang mooi blijft. Hierdoor kunt u lang genieten van uw gepersonaliseerde linialen en profiteren van de blijvende naamsbekendheid die het oplevert.

 

Bij Bureka Promotions staan we garant voor kwaliteit en snelle levering. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de beste liniaal voor uw bedrijf en bij het ontwerpen van uw opdruk. Of u nu op zoek bent naar een standaard liniaal of een liniaal met extra functies, bij ons vindt u altijd een passend model.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het bedrukken van linialen? Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder en denken met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf.