Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Memohouders

Bedrukte memoclips zijn populaire en veel gebruikte relatiegeschenken en give aways. Door het veelal compacte formaat is het een ideaal geschenk voor beursbezoekers. Voorzie de memohouder van uw logo of reclameboodschap en vergroot op een eenvoudige manier uw naamsbekendheid. Bekijk hieronder ons assortiment memohouders en vraag direct een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Bestel vandaag uw bedrukte memoclip

Een bedrukte memohouder is een handig promotieartikel dat niet misstaat op het bureau van uw relatie. Telkens wanneer uw relatie een memo bevestigd zal hij herinnerd worden aan uw organisatie. Ons assortiment bevat verschillende standaards waaronder: een liniaal met cliphouder, een klokje met memohouder en een memohouder in de vorm van een huis. Al onze memo standaards kunnen voorzien worden van een logo of tekst.

Bedrukte memoclips zijn populaire promotieartikelen die vaak ingezet worden als give away. Bekijk hieronder ons assortiment en vraag een offerte aan via de website. Heeft u de geschikte memo standaard niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.