Productfilter

Prijs

t/m

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken voor in uw café, restaurant, hotel of voor op kantoor. Bij de Bureka Promotions kunt u goedkoop bierglazen laten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Er is een breed assortiment, verschillende inhoudsmaten en vormen. Dankzij een bedrukt bierglas kunt u, in uw café, hotel of restaurant, uw klanten een lekker glas bier voorzetten met uw logo of bedrijfsnaam erop. 

Weergave:TegelsLijst

Bierglas graveren of bedrukken?

Wanneer we het over een bierglas hebben weten we uiteraard dat er niet één soort bierglas is. Hier is namelijk ook een grote variatie in. Het assortiment van Bureka Promotions biedt ook verschillende soorten bierglazen. Elk bierglas kunt u graveren of bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of iets anders. Het is een uitstekende manier om reclame te maken en om uw uitstraling te verbeteren. Wanneer u een bierglas wilt laten bedrukken of graveren kunt u dus kiezen uit verschillende afmetingen. Wilt u uw relaties, klanten of werknemers verrassen met een leuk pakketje? Dan kunt u ervoor kiezen om bierglazen te bedrukken of graveren met uw bedrijfsnaam of logo. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de namen van uw werknemers in het bierglas te graveren. Hiermee heeft u een prachtig geschenk voor de feestdagen of bijvoorbeeld een jubilea. Daarnaast is het ook een mooi geschenk om mee te geven na een netwerkavond of meeting. Daarmee geeft u de bezoekers iets mee waardoor ze regelmatig aan uw bedrijf worden herinnert wanneer zij een biertje drinken uit uw bedrukte bierglas. Daardoor blijft u in de gedachten van de bezoekers zitten, maar kunnen andere mensen het bedrukte of gegraveerde bierglas ook zien. Dan maken uw relaties ook reclame voor uw bedrijf!

Bierglas graveren en bedrukken of toch een ander product? 

Bierglazen bedrukken kan met verschillende technieken. Wij maken bij het bierglazen bedrukken gebruik van de zeefdruk of de transferdruk, dit is afhankelijk van de gestelde eisen en gekozen bedrukking. Daarnaast kunt u ook een bierglas graveren. Bij een gravering wordt er gewerkt met een laserstraal, deze straal brandt eigenlijk het bovenste laagje van het glas weg. Hierdoor ontstaat er een matte, lichtelijk witte bedrukking. Het is een bedrukking met een chique uitstraling. Een bierglas graveren is over het algemeen wat duurder en wordt voornamelijk gebruikt voor goede relaties, werknemers of loyale klanten. Wilt u bierglazen graveren of bedrukken? Dan kan Bureka Promotions hier zeker bij helpen! Bekijk ons aanbod en maak eenvoudig een keuze.

Mocht een bedrukt of gegraveerd bierglas niet het geschenk zijn wat u zoekt? . Kijk gerust eens rond op onze website, want ons aanbod is heel ruim en erg divers. Hierdoor bieden wij voor vrijwel elk bedrijf en elke doelgroep een geschikt geschenk. Komt u er niet uit? Neem dan eenvoudig contact met ons op!